Fersk fisk over bålet i naturen
Her er en enkel metode for å steke fisk over bålet i skogen
- Start bålet ditt på en sikker måte, ved å plassere det på en flatt, ikke-brennbart underlag og sørge for at det ikke er noen brannfaren i nærheten. La bålet brenne ned til glør, slik at du har en jevn, stabil varme å steke fisken over.
- Vask og tørk fisken grundig. Hvis du vil, kan du også salte fisken eller krydre den på andre måter før du steker den.
- Når fisken skal stekes anbefaller vi å bruke vår store titan grillrist sammen med aluminiumsfolie eller vår store titan stekepanne. Legg fiske på grillristen eller i pannen, og la fisken steke i 5-10 minutter på hver side, avhengig av størrelsen på fisken.
- Sjekk fisken jevnlig for å se om den er gjennomstekt. Når den er ferdig, skal den være gyllenbrun på begge sider og lett å skille med en gaffel.
- Server fisken varm, gjerne med tilbehør som poteter, grønnsaker og en god saus. For å koke poteter kan vi anbefale å bruke våre titan kjeler som kommer i flere størrelser.
Håper dette hjalp, og lykke til med fiskesteiken!