Fersk fisk over bålet i naturen

stor stekepanne titan og stor grillrist titan over bålet ute i skogen

Her er en enkel metode for å steke fisk over bålet i skogen

  1. Start bålet ditt på en sikker måte, ved å plassere det på en flatt, ikke-brennbart underlag og sørge for at det ikke er noen brannfaren i nærheten. La bålet brenne ned til glør, slik at du har en jevn, stabil varme å steke fisken over.
  2. Vask og tørk fisken grundig. Hvis du vil, kan du også salte fisken eller krydre den på andre måter før du steker den.
  3. Når fisken skal stekes anbefaller vi å bruke vår store titan grillrist sammen med aluminiumsfolie eller vår store titan stekepanne. Legg fiske på grillristen eller i pannen, og la fisken steke i 5-10 minutter på hver side, avhengig av størrelsen på fisken.
  4. Sjekk fisken jevnlig for å se om den er gjennomstekt. Når den er ferdig, skal den være gyllenbrun på begge sider og lett å skille med en gaffel.
  5. Server fisken varm, gjerne med tilbehør som poteter, grønnsaker og en god saus. For å koke poteter kan vi anbefale å bruke våre titan kjeler som kommer i flere størrelser.

Håper dette hjalp, og lykke til med fiskesteiken!