Enkel pakkeliste for fjellturen

  • Klær: Husk å ta med varme og klær i lag, slik at du kan tilpasse deg endringer i temperaturen. Ta også med regntøy og gode sko som passer til aktiviteten du skal gjøre.

  • Mat og drikke: Ta med nok mat og drikke til hele turen, inkludert lunsjer, snacks og tørrmat som er enkelt å ha med seg. Husk også å ta med en vannflaske som du kan fylle opp underveis. Det kan ofte være vanskelig å gjøre opp bål på fjellet. Derfor kan vi anbefalle en kvistbrenner eller en gassbrenner. Sjekk ut vår geniale kvistbrenner som er laget av solid titan. Den veier godt under 100g og passer i topplokket av sekken. Hvis du skal ha med en kvistbrenner eller gassbrenner trenger du også en kjele. Med vår 900ml titan kjele kan du spare mye plass i sekken ved å legge gassbeholderen inne i kjelen sammen med en gassbrenner.

  • Utstyr: Det kan være lurt å ha med en sekk til å bære tingene dine, samt en lommelykt og en førstehjelpsutstyr for sikkerheten. Dersom du skal sove i telt, må du også huske å ta med dette.

  • Toalettsaker: Husk å ta med deg de grunnleggende toalettsakene, som tannbørste, tannkrem, såpe og deodorant. Det kan også være lurt å ha med litt solkrem og aftersun, spesielt hvis du skal være ute i solen en del.

  • Diverse: Det kan være lurt å ha med litt kontanter og et kart eller en GPS-enhet, samt en mobiltelefon med laderen. Det kan også være lurt å ha med litt ekstra batterier til lommelykten og eventuelle andre elektroniske enheter du skal ha med deg.

Husk at dette er bare en generell pakkeliste, og at du bør tilpasse den etter dine egne behov og aktiviteten du skal gjøre.